"Grudi su mi narasle preko ljeta, sunčala sam se gola i pila pivo"
Veronika Rajek još uvijek je u braku s jednim poznatim sportistom, ali se povezuje s Tomom Bradyjem (Foto: Screenshot)

Atraktivna Veronika tvrdi

"Grudi su mi narasle preko ljeta, sunčala sam se gola i pila pivo"

Midhat Šljivak

Slovačka manekenka i influencerica Veronika Rajek (26) u prethodnom periodu se povezuje s najvećim igračem američkog fudbala svih vremena Tomom Bradyjem. Zbog ljubavi prema Tomu izazvala je veliku pažnju, ali društvene mreže sada 'gore' zbog izjave o grudima.

Veronika Rajek stekla je veliku popularnost u Sjedinjenim Američkim Državama zbog činjenice da je povezuju s legendarnim igračem američkog fudbala Tomom Bradyjem.

Atraktivna slovačka manekenka ne krije ljubav prema najvećem ikad. Često je na njegovim utakmicama, ali nema još uvijek potvrde jesu li završili skupa.

Veronika se nakon priča o vezi s Bradyjem sada našla u centru pažnje zbog izjave o grudima. Tvrdi da su joj narasle jer je kao tinejdžerka konzumirala pivo.

"Grudi su mi prirodne", počela je priču 26-godišnja Slovakinja i nastavlja o onom što je apsolutno sve zanimalo.

Oglasi

"Kada sam bila mlađa nisam imala velike grudi. Bavila sam se trčanjem i grudi mi nisu bile razvijene", priča Veronika i zatim je 'ispalila' rečenicu u koju rijetki mogu povjerovati.

"Jednog ljeta sam se redovno gola sunčala i pila sam pivo kojeg je moj otac imao u izobilju. Mislim da su od toga narasle", govori atraktivna Slovakinja.

Društvene mreže 'gore' zbog njene izjave. Mnogi su naravno sumnjičavi na kompletnu priču i imaju pravo da budu jer je izjava poprilično bizarna.

Interesantno je svakako da je Veronika ranije objavljivala snimke na kojima je dokazivala da su joj grudi prirodne i više joj je dosadilo da se konstantno pravda onima koji sumnjaju.

Zbog Toma Bradyja ova 26-godišnjakinja će međutim ponovo biti u centru pažnje, a interesantno je i to da je ona još uvijek u braku. Njen muž je poznati slovački bob vozač Viktor Rajek.

Viktor i Veronika su u braku već više od tri godine. Međutim, odavno više ne žive zajedno, pa su je američki mediji počeli povezivati s Bradyjem.

Oglasi