Vesela atmosfera: Novajlije u reprezentaciji zapjevale: 'Okuj me care...'

Prošli obred inicijacije

Vesela atmosfera: Novajlije u reprezentaciji zapjevale: 'Okuj me care...'

Mladi reprezentativci naše zemlje već treći dan se nalaze u Zenici, gdje u Trening centru N/FSBiH odrađuju pripreme za predstojeće kvalifikacijske utakmice.

Naše mlade nogometaše u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2019. očekuju u narednim danima utakmice sa Švicarskom i Rumunijom, a u odnosu na prethodni spisak, novi igrači na koje Marinović računa su Anel Šabanadžović, Vladan Kovačević i Selmir Pidro.

Ovaj trojac je, po običaju, morao proći svojevrsni obred inicijacije, odnosno otpjevati neku pjesmu pred cijelom ekipom i stručnim štabom. Šabanadžović i Pidro su odlučili otpjevati pjesme "Prvi poljubac" i "Okuj me care" koje izvodi Halid Bešlić, dok je Kovačević izabrao Merlinov hit "Kad si rekla da me voliš". 

Iako su saigrače uspjeli nasmijati, složit ćete se sigurno kada se sva trojica bolje snalaze na zelenom terenu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi