Veznjaku Rome je zbog rođene majke sve teže: Navijači Parme spominjali gospođu Zaniolo

Veznjaku Rome je zbog rođene majke sve teže: Navijači Parme spominjali gospođu Zaniolo

E. Škorić

Parma je u nedjelju savladala Romu s 2:0, a Nicolas Zaniolo, mladi veznjak Rimljana, imao je jako ružno iskustvo.

Zaniollo je u završnici tog meča pao u šesnaestercu, tražio je penal za Romu pri rezultatu 1:0 za domaće, ali nije dobio ono što je tražio. Nakon toga, uslijedilo je skandiranje navijača Parme koji su Zaniolu poručili da mu je mama ku*va.

Francesca Zaniolo se ranije pojavljivala u medijima zbog svog mladolikog i seksipilnog izgleda, a već su je prozivali navijači Lazija tokom derbija na Olimpicu.

Zaniolu sigurno nije ugodno slušati takve stvari na terenima u Italiji, a Francesca često poručuje da je to "djelo malih i nebitnih ljudi".

Top Komentari

Chupy
A u pm više. Hajd sto ove balavice danasnje ispupce usne il ti ga gubicurine, i ove milfare prave od usana kokosiji supcic.Nabijem ih sve na hašimagu!
3 1
tbra
e dan te ****
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi