Victoria Beckham razočarana u sina: Više sluša svog punca nego roditelje

Brooklyn nestašan

Victoria Beckham razočarana u sina: Više sluša svog punca nego roditelje

Eldar Ganibegović

Brooklyn Beckham, najstariji sin bivšeg engleskog reprezentativca Davida Beckhama i bivše članice Spice Girls Victorije Beckham, nedavno je oženio glumicu Nicolu Peltz na raskošnoj ceremoniji u američkom Palm Beachu.

On je dosad promijenip nekoliko poslova u pokušaju da pronađe svoju pravu strast, no nijedanmu nije odgovarao. Posljednjih osam mjeseci sin Davida i Victorije Beckham bavio se modelingom za poznatu marku, ali je odustao jer ga je na to tjerala majka.

Tako je odustao od ugovora od milion dolara za koji je Victoria Beckham povukla mnoge konce. Brooklynova odluka užasno je uznemirila bivšu članicu Spice Girls:

"Victoria je jako nervozna, smatra to velikim razočarenjem", rekao je izvor blizak familiji Beckham za Heat World, a prenosi Marca.

Osim toga, Victoria Beckham navodno je uzrujana jer Brooklyn više sluša svog punca, biznismena Nelsona Peltza, nego svoje roditelje.

"On i Nicola misle da ih sve poznaju i žele sarađivati samo s luksuznim markama. Naravno, Victoria se osjeća krivom što je pokušala pomoći i pokušava se povući korak unazad, ali teško joj je", dodao je spomenuti izvor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije