Victoria Beckham: Ne znam Đokovića, ne pamtim ruska imena

Gospođa Beckham o Đokoviću

Victoria Beckham: Ne znam Đokovića, ne pamtim ruska imena

Midhat Šljivak

Supruga Davida Beckhama, Victoria, učestvovala je u jednom sportskom kvizu u kojem je srbijanskog tenisera Novaka Đokovića proglasila ruskim teniserom.


Gospođi Beckham su postavljene slike Federera, Murraya i Đokovića, te je na pitanje voditelja ko je osvojio Wimbledon u prošloj sezoni odgovorila:

"Mislim da Andy nije osvojio jer bi štampa stalno pisala o tome. Za ovog trećeg nikad nisam čula, pa je vjerovatno Federer", rekla je Victorija.

Nakon što ju je voditelj podsjetio o kome se radi, Victorija se nasmijala i onda dodala.

"Da, sad se sjećam kako izgleda, visok i crn, je li tako? Ali ne pamtim imena, posebno ta teška ruska", dodala je gospođa Beckham.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije