Georgina Rodriguez i njena sestra Ivana imale su dobar razlog da zarove u arhivu fotografija

Georgina Rodriguez i njena sestra Ivana imale su dobar razlog da zarove u arhivu fotografija

Edmir Škorić

Ove nedjelje slavio se Majčin dan i društvene mreže su ispunjene fotografijama koje odaju počast majkama.

Među osobama je i mnogo slavnih ličnosti, a 25-godišnja djevojka Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, također je čestitala majci ovaj dan.

Ona je to učinila putem Instagrama uz dosad neobjavljenu porodičnu fotografiju koja se seže od njenog najranijeg djetinjstva.

Njena sestra Ivana također je čestitala majci ovaj praznik, sa jednim porodičnim portretom od prije 20 godina.

"Sretan dan mojoj voljenoj majci, hvala ti za sve što si me naučio u životu i što si bila najveći borac", napisala je Ivana, sestra Ronaldove Georgine.

Cristiano Ronaldo također se pridružio čestitkama za Dan majki objavljivanjem Instagram priča za svoju majku Dolores Aveiro, a drugu za Georginu.

View this post on Instagram

Feliz día, mamá. ❤️ Y feliz día de la madre a todas las mamis luchadoras del mundo 💖✨

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi