Jeleni Karleuši 'puko film': Jasno je koji je njen naredni korak!
Sada je sve mnogo jasnije

Ne silazi sa naslovnica medija u regionu

Jeleni Karleuši 'puko film': Jasno je koji je njen naredni korak!

S. Mlaćo

Proteklih dana u medijima se mnogo piše o navodnim problemima u braku poznate pjevačice Jelene Karluše i nogometaša Duška Tošića, a za sve je kriv bh. reprezentativac sa brojem šest koji je navodno bacio oko na Karleušu i tako ponovo dospio u žižu javnosti.

Srbijanski mediji mnogo pažnje poklanjaju ovoj priči, a nakon što su se pojavile informacije da je Tošić čak i prijetio igraču sa brojem šest, on je jučer to demantovao.

"Nikome nisam uzeo telefon, niti sam ikome prijetio. Zamolio bih pojedine novinare da ne pokušavaju na silu i na raznorazne načine doći do mene. Samo želim dug život našim neprijateljima, da dožive sve naše uspjehe", napisao je Tošić na svom Instagram profilu.

Sada se oglasila i Karleuša koja očigledno nije mogla da ostane imuna na brojna pisanja medija.

"Ponovit ću, sve medije koji su posljednjih nekoliko dana pisali najgnusnije laži o meni i mojoj porodici već sam tužila i tužit ću do smrti. Je*em li vam mamicu bolesnu, zlu! Odje*ite od mene, mog muža, mog braka, moje djece...", napisala je Karleuša na Instagramu.

Top Komentari

RNK
Jelena je poznata ko,, postena zena" - pitajte karica
18 8
AMKO
Jako postena prolazi svaki dan kraj poste
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti