Vidina supruga je prava bomba, a nekada ju je ljubio bivši Željovac

Ostavlja bez daha...

Vidina supruga je prava bomba, a nekada ju je ljubio bivši Željovac

O. Lekić

Dok su neke supruge fudbalera vrlo tajanstvene, u posljednje vrijeme medijske stupce sve više puni draga od Domagoja Vide - atraktivna Ivana.

O Ivani se najviše pisalo za vrijeme trajanja Svjetskog prvenstva u Rusiji. Kada se god pojavila na tribinama, sve je natratko stalo, a mnogi su je ocijenili u najseksipilnijom navijačicom Vatrenih.

To i ne čudi, ukoliko se uzme u obzir da je Ivana 2014. godine na izboru za Miss ponijela epitet 'kraljice' Hrvatske, no ono što je u javnosti malo poznato, jeste da je prije Vide njezino srce bio zarobio Danijel Stojanović koji je igrao za Željezničar i Zrinjski.

“Bila je to ljubav na prvi pogled. Ivana je Metkovka, studira u Zagrebu, tako da se ne viđamo toliko često koliko bismo željeli. Kad god uhvati priliku, Ivana dođe do mene u Split, a i ja sam često u Zagrebu", govorio je Stojanović kada je svojevremeno nosio Hajdukov dres.

U vrijeme kada je bila u vezi sa Stojanovićem, Ivana je bila plavuša, podjednako zgodna i utegnuta kao i danas, no estetski zahvati na licu koje je u međuvremenu uradila su više nego uočljivi. I bez pobližeg gledanja može se zaključiti da je korigovala nos i povećala usne, a kako su neki primijetili, nisu ni grudi "baš prirodne".

Ivana i Danijel su se zabavljali od zime 2012. do ljeta 2013. godine, nakon čega je svako krenuo svojim putem.

Top Komentari

Tatamata
Vidina supruga je prava kurava i mogao je ljubiti i guziti ko je god htjeo.
21 3
bebi
ma ja svaka je kurvetina i sve vi znate o svakoj zeni samo sto eto te najvece kurve niste vi jebali, balkanski primitivci; jer pazi sad ovo - te i takve kurve vas ne bi pogledaleeee :) Zato zaposlite rukice
5 21

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi