Jedan od najvažnijih igrača Reala "bacio oko" na prelijepu špansku glumicu

Hoće li je osvojiti?

Jedan od najvažnijih igrača Reala "bacio oko" na prelijepu špansku glumicu

Eldar Ganibegović

Sjajnu sezonu iza sebe ima brazilski ofanzivac Vinicius Junior. 

On je s Real Madridom prvo osvojio Superkup Španije u Saudijskoj Arabiji, da bi nakon toga postao prvak Španije i Evrope s Kraljevskim klubom.

U sezoni je ovaj brazilski reprezentativac nastupio na ukupno 52 utakmice u svim takmičenjima i postigao 22 gola uz 20 asistencija.

Sada maksimalno uživa na odmoru, a kako španski mediji prenose, bacio je oko na prelijepu špansku glumicu, 22-godišnju Ester Exposito.

Ester se može pohvaliti s preko 29 miliona pratioca na Instagramu, dok je iznad nje samo Georgina Rodriguez, životna saputnica Cristiana Ronalda, s preko 38 miliona pratioca. 

Oglasi

Ono što je sigurno je da Viniciusa sve više privlači vrhunski model, piše AS. Uzdanica Real Madrida stalno komentariše objave glumice, a na najnovijoj stavio je dva sugestivna emotikona.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CYhFrcBs5_6/[/instagram]

"Vini uvijek napada" ili "Još jedan trofej" samo su neki od komentara u objavi u kojoj se Ester pojavljuje na fotografiji s maramom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chico
Juce identican clanak. Bolje ne pisati, ako nemas sta pametno
5 1
izvoristine
Ove brazilske fudbalere hem ih napune milionima hem im po ..bu najodabraniju zensku familiju i nakon nekoliko godina sa milionima u dzepu nazad iz evrope u ameriku.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi