Vjerenica Jensona Buttona dočekuje ljeto uz golišave fotografije s plaže

Aktivna na Instagramu

Vjerenica Jensona Buttona dočekuje ljeto uz golišave fotografije s plaže

Bivša Playboy zečica i vjerenica nekadašnjeg vozača Formule 1 Jensona Buttona Brittny Ward prisjetila se vremena kada je mogla uživati na plaži i u svim čarima ljeta. 

Očigledno je kako su se brojni ljudi širom svijeta uželjeli većine normalnih životnih aktivnosti koje u proteklom periodu nisu bile moguće zbog pandemije koronavirusa.

Jedna od aktivnosti koja bi još dugo vremena mogla biti teško izvodljiva je odlazak na plažu. Toga je svjesna i zanosna Brittny koja za tim danima pati preko Instagrama.

Zbog toga je objavila i tri fotografije u bikiniju uz opis 'Dragi odmore, nedostaješ mi'.

Naravno, muški dio od njenih 310,000 pratilaca bio je oduševljen, a nije ni čudo obzirom da 28-godišnjakinja izgleda sjajno.

Inače, ona je u vezi s Buttonom od 2016. godine, a par je nedavno objavio kako će zaruke krunisati vjenčanjem u 2021. godini. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi