Vozite pametno i uštedite 0,10 KM po litru goriva za plaćanje UniCredit Mastercard karticama

Vozite pametno i uštedite 0,10 KM po litru goriva za plaćanje UniCredit Mastercard karticama

Sponzorski tekst

Popusti na HIFA-PETROL, HIFA Tešanj i HIFA – OIL benzinskim stanicama

Akcija traje do 31.12.2022. ili do isteka sredstava

Prilikom plaćanja goriva Mastercard karticama UniCredit Bank d.d., omogućen je popust od 0,10 KM po litru goriva na više od 70 prodajnih mjesta partnera banke: HIFA-Petrol (popust samo na HPlus goriva), HIFA Tešanj, HIFA-OIL benzinskim stanicama. Pogodnost se može iskoristiti do 31.12.2022. godine ili do isteka sredstava.

Konstantan rast cijena goriva, zajedno s raznim poskupljenjima, svim vozačima automobila predstavlja svakodnevni finansijski izazov. Potrebu da s automobilom stignemo do željene destinacije uveliko je umanjila činjenica da je za točenje rezervoara potrebno odvojiti mnogo više novca nego ranije.

Zahvaljujući partnerima HIFA PETROL d.o.o. Sarajevo, HIFA Tešanj d.o.o., i HIFA – OIL d.o.o. Tešanj, UniCredit Bank d.d. je svojim klijentima omogućila popust od 0,10 KM po litru na najkvalitetnije gorivo na našem tržištu i to na više od 70 prodajnih mjesta.

Korisnici UniCredit Mastercard kartica mogu ostvariti uštede za plaćanje goriva svaki dan. Dovoljno je da posjeduju UniCredit Mastercard karticu i prilikom plaćanja, iznos se automatski umanjuje za 0,10 KM po litru goriva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi