Vrela fotka iz jacuzzija: Atraktivna novinarka raspametila muškarce
Njene golišave fotografije sa mobitela objaveljene su u italijanskim medijima, ali sigurno da ni ona nije nevina kao što se predstavlja

Nikome nije svejedno

Vrela fotka iz jacuzzija: Atraktivna novinarka raspametila muškarce

O. Lekić

Atraktivna italijanska sportska novinarka Diletta Leotta raspametila je muškarce širom svijeta vrelom fotografijom iz jacuzzija.

Ova 26-godišnjakinja koja radi za Sky Sports važi za najljepšu sportsku novinarku u Italiji, a iako je nedavno bila žrtva hakera koji su objavili njene provokativne fotografije, ona i dalje rasplamsava mušku maštu.

Tako je odlučila da pratioce na Instagramu počasti novom fotografijom. Grudi su joj u prvom planu dok uživa u jacuzziju, a naravno ova fotografija je izazvala veliku pažnju.

View this post on Instagram

#relax #sunday 💚

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) on

Top Komentari

Zara Salisburgo
Da mi je samo znati sta li je vama u prvom planu, kada nonstop objavljujete ovako nesto, bolje da se prikljucite stranicama kao sto su "REDTUBE-TUBE8-YOUPORN- jer ste sve drugo osim sportskog portala :)
22 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi