15

Komentari (15)

dinass
Ja vec pocinjem sumljat da joj je zlatna koliko je pokupila fudbalera
Ivica_Osim8
Ja znam da se Bico nije provodio, vec da je trenirao, da bi danas u Bayernu igro, jer je imao potencijal ogroman, međutim on je odlučio da stane na pola, jer mu je se život osladio
Ivica_Osim8
slažem se u potpunosti nemamo mi taj mentalitet da idemo do kraja, cim se malo uspijeha, slave i love uhvatimo, tu i stanemo, doduše neki nisu ni spremni za takvo nesto, jedino Dzeko i Pjanic su gurali do kraja probili su led našem mentalitetu i preuzeli hajmo rec "svabski"
Zulfikar
Vole ljudi splavarke hahah
realno_govoreci
Imamo imamo kako nemamo. Imamo Edina Dzeku,imamo Miralema Pijanica,imamo Amela Tuku i jos mnogo mnogo profesionalnih i vrhunskih sportista koji su dotakli sami vrh svog sporta i planetarno poznati ali su ostali na tlu. Sve je od osobe do osobe,ili si papak ili nisi pa taman da imas sve pare svijeta.
Ivica_Osim8
slazem se realno haha
Ivica_Osim8
slazem se realno haha
Zulfikar
Zorana FK, e moj Bicakcicu retardu mogao bi ti ubrzo zavrsiti karijeru zbog HIV-a.
Samoiskreno
Jugo******nder
.....
Fuk glupi bosnjo
.....
Penderinos
To Bičo samo karay srpske pizze
Dino69
I on poceo kurave vodat
Sejo1979
****ga kurave su sigurne rupe uvjek ipak.je i in ma kraju samo ljudsko muskk bice koji mora svog kera prosetati isto
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.