Vremena se mijenjaju, pa tako i Miss BumBum: Nakon Messija našla je novu žrtvu

Zaboravila je Messija i Barcelonu

Vremena se mijenjaju, pa tako i Miss BumBum: Nakon Messija našla je novu žrtvu

M. Šljivak

Brazilski model Suzy Cortez odlučila je da zaboravi Lionela Messija i Barcelonu.

Poznata Miss BumBum u prošlosti je doslovno progonila zvijezdu Barcelone. Često smo je mogli vidjeti u dresu Lionela Messija, a posvetila mu je i nekoliko tetovaža na tijelu.

Vremena se mijenjaju, pa tako i Suzy. Odlučila je da promijeni tim, dres, omiljenu ličnost, pa je nove vruće fotografije napravila u dresu Davida Beckhama i njegovog Inter Miamija.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CAf5ZSAntti/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CAf5i5cn2CZ/[/instagram]

"Svi znaju da volim fudbal i sada u gradu imamo najbolji MLS tim. Čim dođem u SAD odmah ću posjetiti stadion, ali se radujem da vidim Miami Freedom Park", rekla je Suzy.

Nema sumnje da će to i učiniti.

Top Komentari

Вултурес
Kukakva ti majka...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.