Vučinić promijenio sport, ovog vikenda učestvuje na Montenegro openu

Bivši napadač Rome i Juventusa

Vučinić promijenio sport, ovog vikenda učestvuje na Montenegro openu

E. Škorić

Proslavljeni bivši crnogorski reprezentativac Mirko Vučinić ima novo zanimanje.

Vučinić je imao puno uspjeha kao igrač, nastupao je godinama u Seriji A za klubove Lecce, Roma i Juventus, a od 2014. do 2017. godine igrao je za Al Jaziru.

Sada se ipak zaljubio u golf, a ovog vikenda učestvovat će na Montengero openu, nezvaničnom prvenstvu Crne Gore koje će se održati u blizini Zrenjanina, u Golf centru u Žablju.

''Nakon završetka karijere počeo sam da pratim i da igram golf. To je sport koji me mnogo opušta, za razliku od fudbala. Fudbal mi je dao mnogo, a golf mi pruža drugu vrstu uživanja - opušta me, provodim dosta vremena sa prijateljima, u prirodi, a takmičim se...", kazao je Vučinić za podgoričke Vijesti.

"Nadam se da će golf da zaživi kod nas. Čuo sam da se grade tereni, vjerujem da će se ti projetki izgurati do kraja. Golf je veoma popularan, privlači mnogo ljudi, koji žele da se opuste i uživaju, a ovim sportom dobijaju i jedno i drugo'', dodao je Mirko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi