Wanda će objaviti fotografije i videa Chine Suarez na kojima je gola, a slala ih je Icardiju

Nije jedini koji ih je dobio u inbox

Wanda će objaviti fotografije i videa Chine Suarez na kojima je gola, a slala ih je Icardiju

Endin Čaušević

Mauro Icardi i Wanda Nara se već danima nalaze u centru pažnje nakon što je ona optužila napadača PSG-a za prevaru.

Wanda se prije desetak dana oglasila na Instagramu gdje je optužila Icardija za prevaru, a kasnije su argentinski mediji objavili da ona sumnja da ju je Icardi prevario sa Chinom Suarez.

Icardi je sve učinio kako bi Wanda ostala s njim, a prije nekoliko dana čak je izbrisao svoj profil s Instagrama.

Iako su prvobitno odlučili da se razvedu samo nekoliko dana kasnije su se prodomislili, te je objavljeno da će ostati u braku jer je Wanda navodno oprostila Icardiju.

No, kako pišu argentinski mediji ona se sada fokusirala na to da se osveti Chini Suarez koja je demantovala da je imala aferu s Icardijem što je dodatno naljutilo Wandu,

Navodno, Wanda je nakon toga zaprijetila argentinskoj glumici da će javno objaviti njene golišave fotografije i videa koja je ona slala Icardiju na Instagramu, ali on nije bio jedini igrač koji ih je dobio.

[twitter]https://twitter.com/SportsbookBTC/status/1455855554136469512[/twitter]

Kako je objavljeno u emisiji "Los Angeles de la Manana" na kanalu El Trece China Suarez je te fotografije i videa slala čak četvorici igrača iz reprezentacije Argentine koji inače igraju u Evropi.

Iako se činilo da je ova sapunica završena i da je sve riješeno čini se da tek počinje jer je Wanda obećala Chini Suarez da će joj se osvetiti što joj je pokušala preoteti muža.

Top Komentari

user1614932756
Ako je ovo sport ja ne znam
12 0
Bhf111
Prvo, koliko je ova Wanda ruzna da je ovoliko reklamisu i da je toliko popularna. Obicna dromfulja, a svaki dan vijesti o njoj.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi