Pojavile se nove fotografije potpuno gole Wande: Gospođa Icardi nema granica

Uživa na Ibizi

Pojavile se nove fotografije potpuno gole Wande: Gospođa Icardi nema granica

E. Škorić

Gospođa Icardi opušta se na Ibizi i pozira pred objektivima kamere za nove provokativne fotografije.

Supruga PSG-ovog napadača Maura Icardija već neko vrijeme provodi na Ibizi. Uživa svakodnevno kupajući se u moru, sunčajući se i uživajući u noćnim izlascima i sve to pod budnim okom fotografa i novinara, koji potom s užitkom sadržaj dijele ostatkom svijeta.

Uostalom, takve "vruće" fotografije Argentinka i sama objavljuje na društvenim mrežama, a one joj samo pomažu da poveća broj pratilaca na društvenim mrežama. Trenutno na Instagramu ima 13,6 miliona i samo od objava može lagodno da živi do kraja života, sve i da ništa drugo ne radi.

Reklama - nastavite čitati ispod oglasa

35-godišnja Wanda često je u medijima. Ranije je to bilo zbog Maura i njegove karijere, u posljednje vrijeme mediji je prate više i od samog napadača.

Njih dvoje bili su rastavljeno jedno vrijeme, a ovih dana ponovo se pisalo o nesuglasicima u bračnoj zajednici slavnog argentinskog para.

Argentinski mediji objavili su audio snimak na kojem je navodno Wanda Nara i koja govori da je došla u Buenos Aires kako bi završila papire oko razvoda s Maurom.

Reklama - nastavite čitati ispod oglasa

U emisiji Los Angeles de la Manana objavljen je ovaj snimak. Navodno je na njemu glas 35-godišnjeg modela i ona govori:

"Carmen, došla sam u Argentinu kako bih završila sve oko razvoda s Maurom. To trenutno organizujem. Ostala bih još nekoliko dana da ne organizujem sve oko razvoda. Ne mogu više i zatražila sam razvod", čuje se na audio snimku.

Nakon što se pojavio ovaj snimak reagovao je Mauro Icardi. On je na Instagramu ostavio poruku da sve ovo nije istina.

"Ne znam koga mi je više žao. Onih koji izmišljaju ovakve stvari o mom životu ili onih koji u njih vjeruju", napisao je Icardi te je srcem označio svoju suprugu.

Wanda i Mauro su u braku od 2014. godine. Imaju dvoje djece, a ona iz prethodnog braka s Maxijem Lopezom ima još troje djece.

Reklama - nastavite čitati ispod oglasa

Reklama - nastavite čitati ispod oglasa

Najčitanije iz kategorije