Previše čak i za nju: Wanda objavila video s Maldiva, a u tako provokativnom izdanju je nismo viđali

Uživa na odmoru

Previše čak i za nju: Wanda objavila video s Maldiva, a u tako provokativnom izdanju je nismo viđali

E. Čaušević

Wanda Nara je odlučila nakon svih skandala u kojima se našla da konačno barem malo pobjegne od svega toga i ode na odmor na Maldive, ali jasno je da ona ne može bez provokativnih objava što je novi video na Instagramu najbolje pokazao.

Prethodnih sedmica Wanda puni redove žute štampe svojim skandalima, a sve je obilježila njena ljubavna afera koju je imala sa argentinskim reperom L-Ganteom zbog čega je i konačno završio njen brak s Maurom Icardijem.

Napadač Galatasarayja je nakon svega toga odlučio da je vrijeme da on i Wanda krenu razdvojenim putevima kada je ljubav u pitanju, ali čini se da će se to desiti i na poslovnom planu.

Icardi je odlučio da Wanda više neće biti njegova menadžerica i on će uskoro pronaći novog agenta koji će se brinuti o njegovoj karijeri.

Wandi je ta odluka teško pala, a posebno jer joj je Icardi ukinuo sve novčane uplate i sada jedino finansijski pomaže svojoj djeci koju ima s njom.

Nedavno je Wanda za jedan magazin izjavila da je Mauru zasmetalo što ona želi da se vrati na posao i dobila je već nekoliko ponuda da radi na televiziji, te ju je pogodilo što je on bio izričito protiv toga.

Oglasi

Icardiju smeta najviše što će tako provoditi manje vremena s djecom, dok ona smatra da je vrijeme da se vrati životu kojeg je nekada imala. Nakon svih tih skandala Wanda je odlučila pobjeći od svega i odmoriti se.

Odlučila je da odmor provede na Maldivima, a fanove na Instagramu svakodnevno obraduje s nekom fotografijom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ck8Vcu_JVxR/[/instagram]

Međutim, čini se da ona jednostavno ne može protiv sebe i provokativnih objava koje ih ponovo vraćaju u prvi plan medija širom svijeta. Tako je bilo i ovaj put jer je objavila video koji je zaludio muški dio publike.

Wanda je samo u kostimu stala pred ogledalo i odlučila je da snimi svoje atribute, a video je na kraju objavila na Instagramu gdje je dobila skoro 700.000 lajkova.

Nju na ovoj društvenoj mreži prati 15.5 miliona ljudi, a poznata je po tome što često objavljuje provokativne fotografije na kojima je oskudno odjevena. Očito je da uživa na Maldinima i puni baterije za nove izazove.

Top Komentari

koraj
Vise vijesti o rospijama nego o SP.. mozda je vrijeme da se promijeni ime stranice?
5 0
Bellatrix
Vruće djevojke vas čekaju na -- Hot24.pw
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi