Wanda svjedočila o aferi s Marcelom Brozovićem: "Nikad nisam imala ni njegov broj"
Foto - Instagram

Svjedočila na sudu

Wanda svjedočila o aferi s Marcelom Brozovićem: "Nikad nisam imala ni njegov broj"

M. Šljivak

Wanda Nara nalazi se u Milanu gdje prisustvuje suđenju za klevetu protiv novinara Fabrizija Corone koji je 2019. godine objavio kako je supruga Maura Icardija u tajnoj vezi s Marcelom Brozovićem.

Wanda je odmah podigla optužnicu protiv Corone, suđenje je počelo i Wanda je imala ulogu svjedoka na početku procesa.

Tvrdi da je Corona iznio brojne laži i da ništa od onog što je napisao nije istina.

"Nakon tog članka u kojem su izrečene brojne neistine, Mauro je primoran da promijeni tim. U Interu su mu rekli da bi trebao da promijeni agenta", otkriva Wandine riječi Gazzetta dello Sport i nastavlja:

"Petero djece mi je išlo školu u Milanu u tim trenucima, a zatim su počeli problemi s klubom i navijačima. Mi smo tradicionalna porodica i to nam je donijelo ogromne probleme".

Oglasi

Wanda je tada povezivana s hrvatskim fudbalerom Marcelom Brozovićem. Ona tvrdi da među njima nije bilo apsolutno ništa.

"Nikom nije jasno odakle im ta lažna priča. Nisam nikad imala broj telefona Marcela Brozovića. S njim se uopšte nismo ni družili", tvrdi Wanda.

Prije nekoliko dana pojavila se priča i kako se Wanda lažno predstavlja kao agent svog muža. Ona tvrdi da je jedina koja se brine za ugovore koje Mauro potpisuje.

"Tvrde kako nisam Maurov agent, ali ja sam jedina osoba koja završava papire u proteklih šest godina. Mi smo porodica i sve ostaje u našem domu. Istina je da u poslu budu drugi agenti, ali većinom predstavljaju drugu stranu. U našem slučau ja sam ta koja vodi brigu o ekonomskim interesima", saopštila je Wanda.

Argentinka bi tokom ljeta mogla imati posla s papirima jer je izvjesno da će Mauro napustiti PSG, gdje nije u prvom planu kod Mauricija Pochettina i navodno mu je već saopšteno da može tražiti drugi tim.

Oglasi