Icardi je izigran poput malog djeteta: Otkrivena je najveća laže Wande Nare!

Opet u centru pažnje

Icardi je izigran poput malog djeteta: Otkrivena je najveća laže Wande Nare!

A. Čaušević

Wanda Nara se ponovo našla u centru pažnje nakon što je argentinska novinarska Karina Lavikola razotkrila njenu najveću laž.

Wanda je optužena da je lagala i obmanjivala javnost kako je ona menadžer svog muža Maura Icardija, tvrdi Lavicola.

"Laže je da je ona Maurova zastupnica. To je dobro iskonstruisana priča koju je ona sastavila kako bi se sebi dala na važnosti, ali kada treba pregovarati, nije ona ta koja sjedne i pregovara", poručila je novinarka.

Prema sadašnjoj priči Icardi je dugogodišnjeg menadžera ostavio 2015. godine te je na njegovo mjesto došla Wanda i od tada je ona pregovarala u muževo ime.

"Ja sam jedina žena koja čini da njen muž zarađuje novac. Učinila sam da Maurova vrijednost sa 14 poraste na 250 miliona", samo su neke od izjava koje je Wanda davala svojevremeno.

Mariana Brey koja je također istraživala seve sa Lavicolom tvrdi da iako Wanda nije Muarova agentica, ona je ta koja upravlja cijelom imovinom.

Oglasi

"Wanda je rekla da joj je Mauro dao cijelu svoju imovinu. Bez obzira jeste li menadžer ili agent imate sve i posjedujete sve. To se dešava većini fudbalera", kaže Brey.

Brey i Lavicola su kazale da mogu otkriti i detalje da je Maxi Lopez bio nevjeran Wandi. Čak je i prikazan sadržaj jednog maila.

U jednom dijelu poruke se navodi da Maxi bio s dadiljom dok je Wanda dojila njihovo dijete, ili da je bio s prostitukom u domu svog menadžera i drugim aferama.

Wanda i Icardi su jesenas imali ozbiljnu krizu zbog navodne afere fudbalera sa Chinom Suarez, ali su se u međuvremenu pomirili.

Promo

Oglasi