Maxi bolje da je odmah otišao u pakao nego što ju je upoznao: Wanda ponovo opeljušila bivšeg supruga

Uzela mu vilu

Maxi bolje da je odmah otišao u pakao nego što ju je upoznao: Wanda ponovo opeljušila bivšeg supruga

E. Škorić

Wanda Nara (35) se još 2013. godine razvela od tri godine starijeg nogometaša Maxija Lopeza.

Wanda je ostavila Maxija kako bi bila sa njegovim bivšim saigračem Maurom Icardijem, s kojim je danas u braku. No, od Maxija su ona i njeni advokati zahtijevali odštetu za neplaćanje alimentacije za troje djece koje zajedno imaju (Valentino, Constantina i Benedicto).

Prema italijanskim medijima, Nara i Lopez postigli su konsenzus na sudu u utorak. Argentinac je vilu u Buenos Airesu morao ustupiti bivšoj supruzi, kao odštetu za to što nikada u proteklih devet godina nije plaćao alimentaciju, od trenutka razvoda do sada. Čini se da zbog Wande neće imati mir dok je živ i da bi bolje prošao da je otišao u pakao nego što ju je upoznao.

Vrijednost spomenute vile koja od sada pripada Wandi procijenjena je na dva miliona eura.

Nakon što je odobrio sporazum između njih dvoje, sudac zadužen za slučaj naložio je Lopezu da nastavi plaćati alimentaciju Nari. Hoće li se bivši napadač od sada povinovati ili će ga bivša supruga vratiti na sud, ostaje za vidjeti.

Oglasi

Zgodna nogometna menadžerica ima troje djece s Maxijem te dvije djevojčice s Maurom, a čini se da supruga PSG-ovog napadača više nema namjeru rađati.

"Wanda voli biti majka, ona je žena koja je jako uživala u trudnoći, osim što je sve završilo carskim rezom. Mislim da nakon pet operacija Wanda fizički ne bi htjela novo dijete. Ne znam hoće li to biti slučaj surogat majke, ali ništa ne isključujem", rekla je Wandina advokatica Ana Rosenfeld, prenosi Corriere dello Sport.

Top Komentari

EmirEmir111
Tako ti je to u zivotu, kad se petljas s kur vama
9 0
RollingBlunt
Prostitutka teska
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi