Wanda danas glumi nevinašce, a karijeru je gradila preko Maradone: "Pod njima su pucali kreveti"
Foto - Instagram

Priča iz prošlosti

Wanda danas glumi nevinašce, a karijeru je gradila preko Maradone: "Pod njima su pucali kreveti"

Midhat Šljivak

Rastanak napadača PSG-a Maura Icardija i njegove supruge Wande punila je novinske stupce prethodnih dana.

Wanda je zaprijetila Mauru da će ga napustiti nakon navodne afere sa drugom ženom, ali na kraju je palo pomirenje i ljubav ponovo cvjeta.

Atraktivna menadžerica u prošlosti je često bila u žutoj štampi, a priča sa početka njene karijere 'žene fudbalera' povezuje je i sa Diegom Maradonom.

Navodno je Wanda imala žestoku noć sa legendarnim fudbalerom, a to je otkrila argentinska voditeljica Mirtha Legrand 2018. godine.

"Ručala sam u jednom hotelu i kada sam izlazila prišla mi je Wanda i pitala me: Zašto me ne zoveš u emisiju? Odgovorila sam: Jesi li ti ona što je imala seks sa Maradonom? Niste mi dopustili cijelu noć da spavam'", ispričala je tada Mirtha i nastavila je:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CVTuGa_PLAF/[/instagram]

"Bila sam u predsjedničkom apartmanu, a oni odmah pored mene. Toliku su buku pravili da nije moglo da se spava. Čak su i namještaj pomjerali, nije mi jasno šta su sve radili", istakla je ona tada.

Wanda je naravno odbila ove navode i tvrdi da su laž, a Diego se do smrti nije oglašavao.

Nekadašnja manekenka danas glumi cvjećku, a ona je lično uništila život bivšem mužu Maxiju Lopezu i nije birala način da dođe do slave.