Icardi zaprijetio Wandi da će raskinuti ugovor s PSG-om ukoliko mu se ona ne vrati

U tom slučaju će ona najgore proći

Icardi zaprijetio Wandi da će raskinuti ugovor s PSG-om ukoliko mu se ona ne vrati

E. Čaušević

Argentinski napadač Mauro Icardi nalazi se u centru skandala nakon što ga je supruga Wanda Nara optužila za prevaru.

Wanda je prije nekoliko dana na Instagramu objavila poruku u kojoj je direktno prozvala Icardija da je zbog druge žele odlučio da rasturi njihovu porodicu.

Ona je već sutradan napustila Pariz i otputovala je s djecom u Milano, ali je Icardi došao za njom. Dobio je dozvolu da propusti dva treninga PSG-a, a iz francuskog kluba su objasnili da je to zbog porodičnih razloga.

Icardi je već u nedjelju objavio fotografiju u Wandinom zagrljaju i činilo se da je sve u redu. Ipak, već sutradan ona je objavila novu fotografiju i pokazala da ne nosi više burmu na ruci.

Argentinac se jučer vratio u Pariz i večeras će biti u konkurenciji za meč protiv Leipziga, ali jasno je da nije baš 100% fokusiran na meč.

Francuski RMC danas je objavio da svađa između njega i Wande i dalje traje, te da je čak Icardi zaprijetio svojoj supruzi šta će uraditi ukoliko ona zatraži razvod od njega.

Navodno, Icardi je zaprijetio Wandi da će raskinuti ugovor s PSG-om ukoliko mu se ona ne vrati. Icardi ima ugovor do ljeta 2023. godine prema kojem zarađuje 12 miliona eura po sezoni, a ukoliko on zatraži raskid ugovora tu će Wanda najgore proći.

[twitter]https://twitter.com/FootballlForAll/status/1450394613299220484[/twitter]

Poznato je da je Wanda njegova menadžerica i da je ona dogovorila transfer u PSG, te da se njen potpis nalazi na ugovoru. U slučaju da on raskine ugovor onda će Wanda morati platiti odštetu od nekoliko miliona eura.

Top Komentari

Klicko
Vrati se Wandaaaa vratiiiiii ne daj da srce patiiiii Ja tuzan provodim nociii i cekam kad ces mi dociii
12 1
Neddim1
E zamisli zena ti menadzer...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi