2

Komentari (2)

adi4
Iako nisam htio komentarisati,jer me bas ove vijesti i ne zanimaju,al koga na ovom portalu zanimaju ovakve vijesti,novinari i urednici ovog tzv sportskog portala,zar vas nije sramota i imate li i truna samovrijednosti i samopostovanja prema sebi i prema svome poslu i prema svim onima koji prate ovaj portal,koji bi mozda ponekad kakvu kolumnu vrijednu citanja voljeli vidjeti na ovom portalu,da izdvojimo trenutak naseg dragocjenog vremena,zq nesto kvalitetno,a ne ovakve gluposti. SRAMOTA VAS BILO.
Mowzilla
Potpuno se slazem, evo nedavno je npr. izasao dokumentarac na netflixu o fifa-i i kako je doslo do dosadasnjih dodjela prvenstava. Kad bi npr. sva cetiri dia dokumentarca u cetiri kolumne sastavili, vec bi se osevapili...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.