Wanda Nara se fotografisala gola u sauni i objavila!

Ovo nije normalno

Wanda Nara se fotografisala gola u sauni i objavila!

Agent i supruga Maurca Icardija Wanda Nara napravila je danas pravu pometnju na Instagramu. 

Nakon niza golišavih fotografija s Maldiva gdje je prije nekoliko dana bila na odmoru, Wanda se vratila u Italiju i čini se prešla granicu dobrog ukusa na Instagramu.

Do sada je objavljivala fotografije većinom u kupaćem kostimu, ali ovog puta je shvatila da je i to previše odjeće na njoj pa se odlučila potpuno skinuti.

To se desilo dok je bila u sauni, a rukama je samo prekrila intimne dijelove tijela. Fotografija je ugledala 'svjetlo dana' na njenom Instagramu što je izazvalo brojne reakcije. Većinom su bile pozitivne, a za sada je prikupila skoro pola miliona lajkova.

Poređenja radi, njena posljednja fotografija je imala 'samo' 110 hiljada lajkova, ali na njoj je u prvom planu samo lice.

Top Komentari

Rajvosa2019
Staru rospiju zasvrbilo , bila bi dobra za fisting + gangbang Party
17 1
Heller
****l ko šta u redakciji?
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.