Wanda Nara pokazala svoju mlađu sestru i pitanje je koja je od njih dvije atraktivnija

Wanda Nara pokazala svoju mlađu sestru i pitanje je koja je od njih dvije atraktivnija

Edmir Škorić

Wanda Icardi, supruga PSG-ovog napadača Maura Icardi, često na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima pokazuje svu ljubav prema svom tijelu.

U posljednje vrijeme često objavljuje fotografije s konjima, prirodu, što katkad dobro dođe kao predah usljed silnih fotografija na kojima ističe svoje velike grudi i zgodno tijelo.

Ovaj put je Wanda sa ostatkom svijeta, odnosno kako obično volimo reći s fanovima, podijelila fotografije na kojima se nalaze ona i njena mlađa sestra s kojom se druži češće nakon što se privremeno vratila u Argentinu.

"Ona je moja sestra, moj najbolji prijatelj, moja srodna duša i najbolji dio mene", napisala je Wanda ispod zajedničke fotografije nje i sestre Zaire.

Top Komentari

Penderinos
Da nosi dimije i da je pokrivena bez pokazivanja sisa, Guze i ostalih atributa, bez kile šminke na licu niko ih nebi bi pogledao. Ono što ih izdvaja od ostalih djevojaka je što su kurwe i što su nauštrb koke došle do slave. Toliko od mene
7 3
kostro
Dugo je niste spominjali vi Veliki Novinari.....
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi