Tajanstvena poruka Wande Nare ispod tuša: "Moja tetovaža sve govori"

Opet je bez odjeće

Tajanstvena poruka Wande Nare ispod tuša: "Moja tetovaža sve govori"

Edmir Škorić

Argentinka Wanda Nara još jednom je vlastitom objavom na Instagramu izazvala brojne reakcije i veliku pažnju javnosti.

Kao supruga Maura Icardija, a naročto kao žena koja je svog bivšeg supruga Maxija Lopeza ostavila kako bi pošla za njegovim drugom, Wanda je internet senzacija i osoba čiji korak se prati u stopu. Sve što uradi i objavi, začas ugleda svjetlo dana.

A Wanda ništa ne krije. Neprestano objavljuje provokativne fotografije, često i one na kojima ne nosi odjeću, naravno vješto skrivajući najintimnije dijelove svog tijela.

Sada je objavila fotografiju na kojoj je gola ispod tuša, ali i misterioznu poruku.

"Moja tetovaža sve govori", napisala je Wanda, koja je predstavila manju tetovažu u obliku aviona, kojom je poslala zagonetnu poruku.

S obzirom da trenutno žive u Parizu, možda je to samo poruka da odlaze ona i Mauro u Argentinu na praznike ili je općenita iluzija na njihov životni stil obilježen brojnim putovanjima i profesionalnim obavezama?

Nismo sigurni koja je poruka tetovaže, ali jedno je sigurno - opet je uspjela da privuče ogromnu pažnju.

Top Komentari

Zgembic
Skoricu legendo :))) nisi vala odavno Vandicu okacio
2 0
Penderinos
Obuci se bona nahladices se hoš'da dobijes proljev
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi