Wanda objavila najprovokativniju fotografiju do sada i zagolicala maštu mnogih

Atraktivna plavuša ne miruje

Wanda objavila najprovokativniju fotografiju do sada i zagolicala maštu mnogih

S. Grebović

I dok se rješava sudbina njenog muža Maura Icardija u Interu, Wanda Nara dane odmora provodi na Ibizi.

Novi šef struke Intera Antonio Conte je svima dao do znanja da ne računa na Maura Icardija u predstojećoj sezoni, zbog čega se i klubu i Argentincu žuri da što prije nađe novi angažman.

Uprava Nerazzurra nema namjeru da ga pusti ispod 54 miliona funti, što je i razumljivo jer je u zadnje dvije sezone bio nabolji strijelac ekipe. Iako je prošlu sezonu u nekoliko navrata bio kažnjavan od stane kluba zbog nediscipline. 

Interes za njega je pokazao Manchester United, ali sasvim sigurno je da će dosta toga zavisiti i od Wande Nare, koja se više puta u javnosti promovisala u agenta svog muža.

Dok atraktivna plavuša razmatra ponude, redovno na društvene mreže objavljuje provokativne fotografije sa odmora, a posljednja je, sasvim sigurno ostavila bez daha muške obožavatelje.

View this post on Instagram

Nunca te duermas al sol con @kennyspalacios cerca ...

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

View this post on Instagram

Modo vacaciones pero con mi amigo filmando mi siesta 😴

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Top Komentari

Šargan
Vidjeli smo je juče bez fotošopa ,ima boljih pjevaljki na koridi
5 0
Hooruk
Pppp, mame vam ga bolesne.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi