Wanda odlučuje o Icardijevoj karijeri, dotakla se i Maxija

"Icardi je sretan u Interu, a o Maxiju ne želim da pričam"

Wanda odlučuje o Icardijevoj karijeri, dotakla se i Maxija

Endin Čaušević

Supruga Maura Icarcija, Wanda, nalazi se u centru pažnje u proteklim sedmicama, a nakon se odlučila oglasiti u javnosti.

Wanda je prije nekoliko dana saznala da je Sud u Argentini presudio u korist njenog bivšeg muža Maxija Lopeza, te da treba uplatiti više od 100.000 eura na njegov račun.

Ipak, Wanda nije željela da kometariše njen odnos sa Maxijem, te odnos Icardija i njenog bivšeg muža. Wanda se ovaj put dotakla karijere Icardija. Napadač Intera nalazi se na meti Manchester Uniteda, a u priču se uključila i Wanda.

"On je sretan u Interu i to je jako bitno. Ja i moja djeca uživamo u Italiji, te sumnjam da će Mauro na kraju sezone otići iz Intera. O Maxiju Lopezu ne želim da trošim riječi" rekla je Wanda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi