Wanda ponovo provocira: Novi video iz spavaće sobe

Icardijeva supruga opet u "akciji"

Wanda ponovo provocira: Novi video iz spavaće sobe

Endin Čaušević

Napadač Intera, Mauro Icardi, neće igrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji jer se nije našao na konačnom spisku selektora Argentine.

Jorge Sampaoli odlučio je izostaviti prvog strijelca Serije A, a ovaj potez je razočarao argentinsku javnost. Veoma razočarana bila je i njegova supruga Wanda Nara koja je ujedno i njegova menadžerica.

Međutim, Wanda je odlučila da se neće petljati ponovo tamo gdje joj nije mjesto i umjesto toga ponovo je "provocirala" svoje pratitelje na Instagramu. Supruga napadača Intera poznata je po svojim provokativnim videima iz spavaće sobe, a i ovaj put je bila "u akciji".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi