Skandal na pomolu: Wanda vara Icardija s hrvatskim veznjakom?
Foto: Instagram

Nije se dugo čekalo na odgovor argentinske ljepotice

Skandal na pomolu: Wanda vara Icardija s hrvatskim veznjakom?

O. Lekić

Čini se da ne može proći jedna sedmica, a da se fudbaler Intera Mauro Icardi i njegova supruga, i menadžerica, Wanda Nara ne nađu na naslovnicama evropskih tabloida, ali i svih ostalih medija.

Italijanski mediji su, naime, sada prenijeli informaciju da Wanda vara Icaradija sa njegovim saigračem iz Intera, hrvatskim reprezentativcem Marcelom Brozovićem.

Navodno, italijanski mediji imaju i dokaze koji potvrđuju ovakve navode i to u vidu audio snimke sa WhatsAppa, iako nije poznato šta se na istoj nalazi ukoliko ona i postoji.

Nije se međutim dugo čekalo ni da Wanda prokomentariše ovakve navode.

"Nevjerovatno je koliko ima lažnih vijesti u zadnje vrijeme. Inače ne komentarišem ovakve uvrede, ali ovaj put je sve otišlo predaleko. Ja sam majka i živim za svoje petero djece, uvijek sam sa njima. Osim toga ja sam i supruga, supruga Maura Icardija. Nakoni svih laži koje su se pojavile u medijima moram zaštiti svoju porodicu i sebe", istakla je Wanda, pa dodala:

"Ovime će se pozabaviti moj advokat. Treba da znate da ćete trpiti posljedice za lažne optužbe na moj i račun moje porodice. Živim normalan život, radim i brinem o djeci, a i vama bi bilo bolje da to radite nego da pišete gluposti o meni".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi