Heroj mnogih i svjetska zvijezda postao "parking papak": Dobio je što i zaslužuje!

Komšije mu jasno poručile šta misle

Heroj mnogih i svjetska zvijezda postao "parking papak": Dobio je što i zaslužuje!

Admin Čaušević

Nije nikakva novost da se u javnost dospije vijest kako fudbaleri bivši ili sadašnji budu kažnjeni zbog kršenja saobraćajnih propisa. 

Wayne Rooney, apsolutna legenda engleskog fudbala i heroj mnogih zaljubljenika u ovu igru je proteklih dana na velikom udaru.

Rooney je posljednjih dana na udaru jer se ponašao kao "parking papak", obzirom da je svog skupocjenog Land Rovera od 150.000 funti ostavio na mjestu gdje nije trebao.

Naime, mještani naselja Prestbury su pripremali ulice za predstojeće praznike i tradicionalnu prazničnu pijacu te je bilo jasno naglađeno da se automobili ne smiju parkirati na ulici.

Trener Derby Countyja nije previše mario za tim, a prolaznici i organizatori pijace nisu štedili engleskog asa te su na njegovom vozilu ispisali jasne poruke.

Obzirom da je vozilo bilo prljavo neki od prolaznika su nacrtali penis te su tako jasno poručili Rooneyu šta misle o njemu.

Inače, kako je u nedjelju ulica bila puna ljudi Rooney se nije uopšte pojaljivao taj dan već je po vozilo stigao 24 sata nakon nepropisnog parkiranja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi