Nekada najbolja "desetka" svijeta je sada drugi čovjek!

Pjevanje mu ne ide loše

Nekada najbolja "desetka" svijeta je sada drugi čovjek!

Admin Čaušević

Uskoro počinje Evropsko prvenstvo u fudbalu i mnoge kompanije snimaju različite reklamne spotove za promociju svojih proizvoda. 

Wesley Snejider je prije desetak godina bio najbolja "desetka" svijeta i to dok je nosio dres Intera te pružao sjajne partije u dresu reprezentacije Nizozemske.

Snejider je već nekoliko godina u penziji. Uopšte se ne bavi fudbalom, izgleda i drugačije od onog kakvog ga pamtimo s terena i to zbog evidentnog viška kilograma.

Nedavno je snimio i jedan reklamni spot u kojem se bavi pjevanjem i to s krunom na ruci. Pjesma i reklama zbog melodije i ritma po mnoge djeluje zarazno.

Inače, Snedijer se u proteklom periodu razveo i od glumice i modela Yolanthe Cabau za koju je rekao da joj odlično ide u posljednje vrijeme.

"Yolanthe se odlično brine za sebe. Nikada mi nije tražila ni eurao. Ima velika planove za našu kćerku Xaxu", rekao je Snejider.

Oglasi

Nizozemac je imao izuzetno uspješnu karijeru, bio je i žrtva velike sportske nepravde 2010. godine kada mu nije dodijeljena Zlatna lopta iako je briljirao u dresu Intera. Tada je za najboljeg izabran upravo Messi.

"Mogao sam biti kao Messi i Ronaldo, ali jednostavno nisam to osjećao. Uživao sam životu, možda sam pio čašu fina tokom večere", rekao je Snejider.

"Leo i Cristiano su različiti, oni su se dosta žrtvovali i to je meni uredu. Međutim, moja karijera je svakako bila nevjerovatna", kazao je Nizozemac.

Na naslovnoj fotografiji se može vidjeti Snedijer sa samog početka karijere i njegovog izgleda nakon što je okačio kopačke o klin.

Snejider se od fudbala oprostio 2019. godine, a nekoliko mjeseci kasnije naglo se udebljao te doslovno šokirao mnoge ljubitelje "bubamare".

Prošlog ljeta spominjao se njegov povratak fudbalu, u voljeni Utrecht, ali se to na kraju nije desilo.

Top Komentari

Keno
Wesley Sneijder se pise druze, evo napisao sam ti pa drugi put samo copy paste :D
1 0
rocccavela
NIJE SNEDIJER NEGO SNEIJDER!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti