Wilshere pljunuo penzionera?

Fudbaler Arsenala u centru pažnje

Wilshere pljunuo penzionera?

Endin Čaušević

Fudbaler Arsenala, Jack Wilshere, ponovo se nalazi u centru engleske javnosti, ali ne zbog fudbala.

Naime, Wilshere se prije nekoliko dana posvađao sa svojim komšijom Alunom Cathcartom koji se policiji žalio na buku. Ovaj 71-godišnji penzioner rekao je da ovo nije prvi put da se svađa sa zvijezdom londonskog kluba.

Navodno, Wilshere je tokom ove svađe pljunuo svog komšiju koji je najavio da će tužiti igrača Arsenala. Wilshere je prije pet godina novčano kažnjen jer je pljunuo taksistu koji je nosio kapu Tottenhama.

"Često moram da se žalim jer je muzika kod njega u kući preglasna. Nakon što sam kontaktirao policiju on mi je poručio da ne trebam da se kačim s njim. U toku svađe me i pljunuo, ali on to nikada neće priznati", rekao je Cathcart.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi