Bolji gol od ovog na FIFA 19 se ne može postići!

Kapa dole majstore

Bolji gol od ovog na FIFA 19 se ne može postići!

E. Čaušević

Ljubitelji video igrica konačno su došli na svoje jer je EA Sports prije nekoliko dana zvanično u prodaju pustio novu FIFA 19.

EA Sports je uložio nevjerovatan trud u novu igricu koja treba biti iznad svih ostalih jer posjeduju licence gotovo za sve lige. Već su se na internetu počeli pojavljivati isječci iz ove igre, te nevjerovatni potez.

Međutim, najbolji gol kojeg će teško iko nadmašiti na FIFA 19 dolazi nam iz Engleske gdje je jedan od igrača ove igrice postigao nevjerovatan gol. U centru pažnje nalazi se Marcus Rashford, a ono što je uradio na igrici ostavlja bez teksta.

Top Komentari

Dule Savic
Ma realno nema sta hahaha
16 2
ArminA
samo pokazuje da fifa nije realna
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti