Wood: Imala sam seks u troje sa Rooneyom

Ispovijest elitne prostitutke

Wood: Imala sam seks u troje sa Rooneyom

O. Lekić

Bivša prostitutka Helen Wood priznala je da je bila u trojci u kojoj je bio i engleski fudbaler Wayne Rooney.

Seksipilna Helen Wood u reality showu "Big Brother" ispričala je drugim učesnicima da je u trojci sa Rooneyom bila prije Svjetskog prvenstva 2010. godine u Južnoj Africi, ali ne krije da žali zbog tog iskustva. 

"Nisam vodila čedan život. Radila sam neke stvari i ljudi su znali za to. Imali smo seks u troje, ali smo se dogovarali da to nikome ne pričamo jer je on bio u braku. Prijateljica koja je učestvovala Jennifer Thompson je kriva što se saznalo za to, Rooney nije nikome ništa spominjao, zbog toga se i danas kajem. Ne dugujem nikome nikakvo objašnjenje", kazala je Wood. 

Podsjećamo, Rooney je svojoj ženi 2010. godine priznao da ju je varao za vrijeme dok je bila trudna, a navodno tada je 21-godišnjoj prostitutki Jennifer plaćao 1.200 funti po susretu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije