Wwin generalni sponzor svih klubova u Kantonu Sarajevo

Wwin generalni sponzor svih klubova u Kantonu Sarajevo

Sponzorski tekst
Teme:

Fudbalski savez Kantona Sarajevo i kompanija WWin potpisali su ugovor o saradnji na godinu dana, uz otvorenu mogućnost produženja.

Ispred FSKS ugovor je potpisao generalni sekretar gosp. Ermin Čolpa, dok je ispred kompanije WWin ugovor potpisao gosp. Jeronim Franjić.

WWin kao društveno odgovorna kompanija sponzoriše i pomaže brojne klubove i udruženja u BiH, a sada će logo kompanije WWin krasiti prednju stranu dresa svih timova u Kantonalnoj ligi Sarajevo (seniori).

Prva je kompanija u regionu koja će na taj način sponzorisati apsolutno sve timove u jednom zvaničnom nogometnom takmičenju tokom cijele sezone.

Oglasi

"𝘋𝘳𝘢𝘨𝘰 𝘯𝘢𝘮 𝘫𝘦 𝘴̌𝘵𝘰 𝘴𝘮𝘰 𝘱𝘰𝘵𝘱𝘪𝘴𝘢𝘭𝘪 𝘶𝘨𝘰𝘷𝘰𝘳 𝘴𝘢 𝘬𝘰𝘮𝘱𝘢𝘯𝘪𝘫𝘰𝘮 𝘞𝘞𝘪𝘯, 𝘯𝘢𝘳𝘰𝘤̌𝘪𝘵𝘰 𝘴̌𝘵𝘰 𝘤́𝘦 𝘵𝘰 𝘣𝘪𝘵𝘪 𝘻𝘯𝘢𝘤̌𝘢𝘫𝘯𝘢 𝘱𝘰𝘥𝘳𝘴̌𝘬𝘢 𝘴𝘢𝘳𝘢𝘫𝘦𝘷𝘴𝘬𝘪𝘮 𝘬𝘢𝘯𝘵𝘰𝘯𝘢𝘭𝘯𝘪𝘮 𝘧𝘶𝘥𝘣𝘢𝘭𝘴𝘬𝘪𝘮 𝘬𝘭𝘶𝘣𝘰𝘷𝘪𝘮𝘢. 𝘙𝘢𝘥𝘶𝘫𝘦𝘮𝘰 𝘴𝘦 𝘱𝘳𝘦𝘥𝘴𝘵𝘰𝘫𝘦𝘤́𝘰𝘫 𝘴𝘢𝘳𝘢𝘥𝘯𝘫𝘪 𝘴𝘢 𝘵𝘢𝘬𝘷𝘪𝘮 𝘣𝘳𝘦𝘯𝘥𝘰𝘮, 𝘬𝘰𝘫𝘶 𝘤́𝘦𝘮𝘰 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘰𝘫𝘢𝘵𝘪 𝘶𝘯𝘢𝘱𝘳𝘪𝘫𝘦𝘥𝘪𝘵𝘪 𝘪 𝘶 𝘣𝘶𝘥𝘶𝘤́𝘯𝘰𝘴𝘵𝘪", poručuju iz FSKS.

Fudbalski savez Kantona Sarajevo registrovan je pod ovim nazivom 7. maja 1998. godine, a pravni je nasljednik decenijskog djelovanja Međuopćinskog fudbalskog saveza Sarajevo. Organizuje seniorska, omladinska i dječija fudbalska takmičenja, u kojima učestvuju preko 50 fudbalskih klubova i škola fudbala.

Fudbalski savez Kantona Sarajevo sprovodi najviše fudbalskih liga u Bosni i Hercegovini, tačnije 36 omladinskih, dječijih i senioriskih liga, od kojih i Kantonalnu ligu Kantona Sarajevo za seniore, čiji je odsad sponzor WWin.

Kantonalna liga Kantona Sarajevo u takmičarskoj sezoni 2023/24 broji 14 klubova koji učestvuju u takmičenju i to: SAŠK Napredak, Saobraćajac, Jedinstvo, Vratnik, Omladinac, Pofalički, Hrid, Respekt, Academica, Butmir, El Tarik, Mladost, Ozren i Bojnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti