Wwin nagraduje nove korisnike s 40 KM bonusa

Prilika koja se ne propušta

Wwin nagraduje nove korisnike s 40 KM bonusa

Sponzorski tekst
Teme:

Registruj se sutra (ČETVRTAK, 18.05.) u poslovnicama u Federaciji BiH (Wwin-ba.com ) i uzmi 40 KM i to aktivnog bonusa - keš novac ostvaren bonusom možeš isplatiti bez uslova - ODMAH) + 200% bonus na PRVU uplatu.

Akcija vrijedi samo za ČETVRTAK 18. 05.

Aviator - Igra mjeseca - "Poleti" za CASHBACK

"Poleti" za CASHBACK u mjesecu maju na popularnoj igru AVIATOR.

WWin nagrađuje svoje igrače cashback-om (povratom novca) na odigrani bet (ulog) u postotku od odigranog iznosa.
Promocije povrata novca su svakodnevne. Zvuči odlično, zar ne?

Nova generacija POKERA

Voliš poker!!! Imamo odličnu vijest za tebe!

Nova generacija pokera je tu!!!

Igraj svaki dan besplatne Freeroll poker turnire, a za vše uzbudjenja ne propusti turnir 1000 € - Rakeback/Hands/buy-in ponedjeljkom u 20:00 h.

Zaigraj odmah tamo gdje ti je godinama jedino i bio dostupan.

Logo WWina je jedini našao svoje mjesto na prednjoj strani dresa čak tri nogometna premijerligaša - FK Sloboda Tuzla, FK Leotar Trebinje i NK Široki Brijeg čime smo kao glavni sponzor pomogli četvrtini klubova najvišeg ranga bh fudbala. Time smo stali uz bok najvećim domaćim i inozemnim kompanijama poput Turkish Airlinesa, IG Igmana i Bosnalijeka i to je nivo koji zadržavamo već godinama.

Ali naša priča se nije zadržala samo na nogometu, već potpomažemo sponzorstvima i druge sportske kolektive u BiH - KK Borac WWin, MRK Iskra Bugojno, MNK Hercegovina te KMF Leotar Trebinje. Jer sport je naša strast!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.