Wwin nagrađuje: Registrujte se u novoj poslovnici u Tuzli i osvojite PlayStation 4

Danas po 30 km za svakog novog korisnika

Wwin nagrađuje: Registrujte se u novoj poslovnici u Tuzli i osvojite PlayStation 4

Sponzorski tekst

Sportska kladionica Wwin zajedno sa svojim igračima proslavit će danas otvaranje nove poslovnice u Tuzli.

Novo mjesto za sve one koji uživaju u igrama na sreću se nalazi u tuzlanskom naselju Stupine, pored slastičarne Delicija, a svi koji se danas registruju isključivo u ovoj poslovnici će dobiti i 30 KM bonusa.

To nije sve, budući da je Wwin pripremio i glavnu nagradu za korisnike koji se danas registruju. Najsretniji korisnik će dobiti novi PlayStation 4.

Požurite i što prije napravite svoj Wwin račun, jer ste možda baš vi sretnik koji će osvojiti glavnu nagradu, a iako ne budete, svakako da 30 km na računu nije nimalo loše.

Iz sportske kladionice Wwin pozivaju sve ljubitelje sporta i sportskog klađenja da im se pridruže u novoj poslovnici u naselju Stupine, kako bi u dobrom društvu pratili najnovije sportske rezultate i uživali u prijatnoj atmosferi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi