WWin – Sponzor FK LJUBIĆ – Prnjavor

WWin – Sponzor FK LJUBIĆ – Prnjavor

Sponzorski tekst
Teme:

FK LJUBIĆ iz Prnjavora još je jedan u nizu klubova sa reklamom WWin-a.

„Zahvaljujemo se „WWin Williams kladionici“ na donaciji dvije garniture sportske opreme koju će naša seniorska ekipa nositi u narednom periodu“ – kazali su iz FK LJUBIĆ Prnjavor.

Wwin se još davno svrstao uz velike i respektabilne domaće i strane tvrtke kao što su Turkish Airlines, Bosnalijek, Caiz Coin, IG Igman čije se reklame nalaze na udarnoj poziciji na prednjoj strani dresa bh. premierligaša i među njima je uložio u najviše klubova obzirom da je jedino logo WWin-a našao svoje mjesto na prednjoj strani čak tri premijerligaša: FK Sloboda Tuzla, FK Leotar Trebinje i NK Široki Brijeg čime je pomagao čak 25% klubova prvog ranga bh. fudbala i to kao najveći sponzor, a što je nivo koji ova kuća održava već godinama.

Logo WWin krasi dresove klubova u Bosni i Hercegovini i u drugim sportovima kao i u nižim fudbalskim ligama. Vrijedno je izdvojiti KK Borac Banja Luka, KK Široki,, KK Mladost Mrkonjić Grad, kao i rukometne klubove RK Sloga Gornji Vakuf/Uskoplje, ženski rukometni klub Borac Banja Luka, RK Velež Nevesinje, ženski odbojkaški klub Leotar Trebinje, muški odbojkaški klub Bosna. U Prvoj fudbalskoj ligi RS tu je Kozara iz Gradiške, Sutjeska iz Foče.

Kad je riječ o malom fudbalu jedan klub je u svoj naziv dodao WWin. Riječ je o klubu Sloga WWin – Gornji Vakuf/Uskoplje. Uz pomenuti klub malog fudbala logo WWin je i na dresu MNK Hercegovina, KFM Leotar….

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.