Xhaka pošteno počastio svoje roditelje

Dao im 80% novca od transfera

Xhaka pošteno počastio svoje roditelje

Endin Čaušević

Reprezentacija Švicarske jučer je savladala selekciju Albanije (1:0) u utakmici prvog kola grupne faze Evropkog prvenstva.

Ova utakmica bila je u znak braće Xhaka, Granita i Taulanta koji su nastupili u različitim dresovima. Granit Xhaka je pred ovo Evropsko prvenstvo napustio Borussiju Monchengladbach i karijeru će nastaviti u dresu Arsenala.

Xhaka nije zaboravio ono što su mu roditelji omogućili, pa je odlučio 80% novca od transfera u Arsenal upravo dati svojim roditeljima.

"Naši roditelji su nama sve, želimo im se odužiti za sve ono što su nam pružili. Svakog mjeseca od naših plata dajemo pola roditeljima, a od transfera u Arsenal 80% sam dao upravo njima. Oni su meni sve i ponosan sam što mogu napokon da im omogućim dobar život", rekao je Xhaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi