Ukrajinska trenerica se vratila u Kijev i na fotografiji primijetila nešto čudno: "To je znak!"
Foto: Instagram

Objavila na Instagramu

Ukrajinska trenerica se vratila u Kijev i na fotografiji primijetila nešto čudno: "To je znak!"

E. Ganibegović

Yulia Chernitskaya, kondicijska trenerica iz Ukrajine koja je provela više od dva mjeseca u Rumuniji, donijela je iznenađujuću odluku da se vrati u domovinu, usred rata.

Trenerica koja je sve impresionirala pričom o "životnoj lekciji" koju je dobila na benzinskoj pumpi u Rumuniji sada je u Kijevu i poslala je prvu poruku nakon povratka u Ukrajinu.

Chernitskaya objavila je fotografiju iz Kijeva na kojoj se u kadru pojavio golub, znak mira, mira koji žele milioni Ukrajinaca.

Trenerica je uočila detalj na fotografiji i rekla da to smatra "znakom" za ono što slijedi.

"Simbolična fotografija povratka u Kijev. Opširnije ću govoriti u nekom drugom postu i odgovoriti na vaša pitanja. Želim vas pitati šta vidite na ovoj slici! Kažem da je to znak", napisala je Julia Chernitskaya na Instagramu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CdtrMJntNiQ/?utm_source=ig_web_copy_link[/instagram]

Rumunski pratitelji također su se pojavili u odjeljku komentara, a jedan od njih je napisao: "Nadam se da ćete se jednog dana rado sjećati Rumunije. Sve najbolje".

Odgovor Yulije pokazuje da je Ukrajinka zahvalna Rumuniji što joj je nakratko bila dom u ovim komplikovanim vremenima.

"Zauvijek", napisala je Ukrajinka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi