Za Aubu ne postoje granice: "Moj novac, trošim ga kako hoću"

Za Aubu ne postoje granice: "Moj novac, trošim ga kako hoću"

Edmir Škorić

Pierre-Emericka Aubameyanga često kritkiju kako "ne zna da štedi", a on je u više navrata rekao da ga tuđa mišljenja ne zanimaju i da ima pravo da troši pošteno zarađeni novac kako god želi.

A posebno voli novac da troši na skupocjene automobile, pa ih tako ima nekoliko u svom vlasništvu. Napadač Arsenala naprosto je zaljubljen u 'zvijeri'.

Novinare na Otoku je zanimali šta sve ima u garaži, a kada su ugledali poredane metalne ljubimce ostali su zatečeni.

Aubameyang u svojoj kolejciji ma Range Rovera vrijednog 150.000 funti, zatim Ferrarija 812 Superfast koji košta 250.000 funti, Lamborghini Avendator s kojim se vozi na treninge vrijedi 270.000, a Porsche Panamera Turbo Techart 140.000 funti.

"Odjeća i automobili su moja opsesija i uživam u kupovini takvih stvari", kazao je 28-godišnji Auba.

"Sviđa mi se ko sam i nije mi bitno da li drugi ljudi to mogu ili ne mogu da prihvate. To me ne zanima. Živi se samo jednom", tvrdi bivši napadač dortmundske Borussije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi