Sve je krenulo od Igrača broj 6: Tošić Karleuši daje vilu od 2.5 miliona eura samo da "ide"...
Foto: Instagram

Razvodi se poznati par

Sve je krenulo od Igrača broj 6: Tošić Karleuši daje vilu od 2.5 miliona eura samo da "ide"...

O. Lekić

Sve je počelo na Instagramu. Srbijanski fudbaler Duško Tošić i Jelena Karleuša su se prestali "pratiti", a srbijanski mediji su ubrzo nakon toga prenijeli da se par razvodi.

Iskusni fudbaler više nije mogao izdržati, jer je ova godina bila izuzetno burna za njega i njegov brak sa poznatom srbijanskom pjevačicom Jelenom Karleušom.

Braku poznatog para je "dohakala" i Jelenina navodna afera sa nekadašnjim reprezentativcem BiH, Igračem broj 6.

Tošić je navodno odlučan da se razvede od Jelene, te je spreman ispuniti gotovo sve uslove samo kako bi do razvoda što prije i došlo.

Brakorazvodni zahtjev je već stigao na Jeleninu adresu, a iako se ona još nije izjasnila, teško da će imati izbora.

Kako piše Kurir.rs, pozivajući se na svoj izvore, Duško je spreman pristati na sve samo da se čitava stvar što prije završi.

Tako je navodno predložio da plaća Karleuši alimentaciju u iznosu od 3.000 eura mjesečno, ali i da pokrije sve troškove školovanja i odrastanja djece.

Ni kada je podjela imovine u pitanju, Tošić nema namjeru praviti probleme. Sva imovina koja je trenutno na ime Jelena Karleuše će ostati njena i nakon razvoada, a njoj će ostat i tek kupljena vila na Dedinju vrijedna 2.5 miliona eura.

Također, zadržat će i skupocjeni (50.000 eura) automobil koji je dobila od Duška.

Inače, Tošić je imao pravo tražiti podjelu imovine na pola, ali to nije želio učiniti zbog već pomenutih razloga.

Jelena Karleuša će tako dobiti sve pomenuto ukoliko prihvati sporazumni razvod koji je predložio Tošić, a ukoliko to odbije i odluči se na parnični postupak mogla bi dobiti i puno manje nego što "predviđa" Duškov prijedlog.

Čini se da je zaista kraj između Jelene i Duška.

Top Komentari

zeničkidokosti
samo smo ovo čekali, nije dugo bilo Jelene na vas portalu...
7 0
Zoilomas
To je bogata kurvetin@
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije