Za Jamesa Rodrigueza 2016. nije mogla gore početi

Jurila ga policija

Za Jamesa Rodrigueza 2016. nije mogla gore početi

E. Škorić

Za Jamesa Rodrigueza, veznjaka Real Madrida, 2016. godina nije mogla gore početi.

Rodrigueza je prvog dana 2016. godine jurila policija na putu prema Realovom trening-centru.

Krenuo je Kolumbijac svojim automobilom da pretiče policijsko vozilo i to pri brzini od 200 kilometara na sat, a onda se upalila rotacija i počela je potjera za Rodriguezom.

Ovaj nije mario za policiju, pa je nastavio da vozi kao da se ništa nije desilo, da bi susret sa organima gonjenja imao tek kada je stigao u trening-centar.

Morat će se pojaviti na sudu u narednim danima i vjerovatn oga očekuje žestoka kazna zbog prekoračenja brzine, a još gore zbog toga što je ignorisao policiju. James je rekao kako je kasnio na trening, te da nije shvatio da ga policija juri jer je imao pojačanu muziku u automobillu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi