Zaniolo ostavio glumicu i vratio se u naručje studentice

Sara i Nicolo ponovo zajedno

Zaniolo ostavio glumicu i vratio se u naručje studentice

E. Škorić

Prije nekoliko dana veznjak Rome Nicolo Zaniolo objavio je dvije fotografije sa glumicom Elisom Visari, no avantura je ubrzo prestala.

Zaniolo, koji se oporavlja od teške povrede, zbog koje će propustiti ostatak sezone i vjerovatno Evropsko prvenstvo, nakratko je ušao u avanturu sa italijanskom glumicom, ostavivši djevojku Saru, no ubrzo joj se vratio.

Njih dvoje podijelili su na društvenim mrežama skoro identičnu fotografiju, sa iste lokacije, snimivši zalazak sunca, pa italijanski mediji tvrde da je ljubav "ponovo u zraku".

Sara Scaperrotta je Zaniolova dugogodišnja djevojka i očigledno da nije moglo sve nestati preko noći.

Riječ je o studentici modnih znanosti o kojoj se pisao dosta u italijanskim medijima nakon spoznaje da je djevojka saigrača našeg Edina Džeke.

Top Komentari

DanGraf
Ovaj mali ne zna sta radi, slava udarila u glavu. A Edin Dzeko je teska budala. Od tolikih normalnih zena, on ozenio drocu koju je iz*ebalo pola Sarajeva i pola Beograda. Covjek uziva situiranost i popularnost i na kraju dovede sebe u poziciju da izaziva sazaljenje...
2 6
Chupy
Ja mislim da mi se prdi :) :) :)
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi