Zanosna Lizarazo: Ako Benzema ne pređe u Arsenal, kaznite me

Ne odustaje od svoje priče

Zanosna Lizarazo: Ako Benzema ne pređe u Arsenal, kaznite me

O. Lekić

Jeinny Lizarazo, seksipilna venezuelanska novinarka ESPN Deportea, prošle sedmice je nogometni svijet zaintrigirala svojom izjavom da Karim Benzema prelazi u Arsenal. 

Ona je u svojoj poruci na Twitteru istakla kako Francuza od dolaska na Emirates dijeli još samo ljekarski pregled, pozivajući se na bliske izvore, a navodno ima i neke kontakte sa samim igračem.

I dok su brojni zanemarili njene tvrdnje, Jeinny je odlučila ponovno zagrijati navijače Arsenala i sada je objavila novi videozapis u kojem kaže kako će Benzema sasvim sigurno preći u londonski klub. Ukoliko se priča pokaže netačnom, pristaje na to da ju se kazni 29. augusta.

Što bi to tačno trebalo značiti, ostaje za vidjeti... 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.