Zapaljen skupocjeni BMW bivšeg igrača Željezničara

Nesreća u Sarajevu

Zapaljen skupocjeni BMW bivšeg igrača Željezničara

Nepoznati počinioc je jučer oko tri sata iza ponoći zapalio skupocjeni automobil BMW koji je u vlasništvu Amira Spahića, nekadašnjeg igrača sarajevskog Željezničara.

Nesreća se dogodila u sarajevskoj ulici Šibenska, a policijskim uviđajem je utvrđeno da je automobil namjerno zapaljen. Zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca, požar na prednjoj strani automobila je brzo lokalizovan i ugašen. Policija traga za počinicem. 

Inače, Amir Spahić je tokom karijere nastupao za drugove timove Austrije Beč i Arminie Bielefeld, zatim Eisenstadt, Željezničar, Torpedo i poljski Slask. Sa timom iz Wroclawa uspio je osvojiti i titulu prvaka Poljske. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.