Zaručnica Vedrana Ćorluke zagrijala Hrvatsku pred susret četvrtfinala

Fotografija sa plaže oduševila fanove

Zaručnica Vedrana Ćorluke zagrijala Hrvatsku pred susret četvrtfinala

O. Lekić, foto: Preuzete fotografije

Hrvatska je na nogama. Naime, nogometna reprezentacije te zemlje će protiv domaćina Mundijala Rusije večeras tražiti prolaz u polufinalne.

Nogometna groznica već danima trese naše komšije, a svi se nadaju novom slavlju i derneku do jutarnjih sati.

Zaručnica Vedrana Ćorluke Franka Batelić odlučila je zagrijati fanove i kompletnu javnost fotografijom sa plaže na instagramu uz poruku:

"Punjenje baterija za večeras. U 20:00 u kockicama gledamo tekmuuuuuuu i nakon 90 minuta stresa, gubljenja kose, živaca i zatajenja srca čeka vas parteeeeeey! Jedva čekam da moj bend i ja stanemo na stageeeee i zagrijemo atmosferu za Ritu Oru! Kakva večer! Jeste spremniiiii? Svi u Poreč!!!!!!'', jasna je bila Franka.

Petogodišnju vezu Franka i Vedran će okrenuti brakom poslije Svjetskog prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi