Zašto mu to rade? Neko se opet dobro poigrao sa Insigneom

Uvijek mu daju najkrupnijeg dječaka

Zašto mu to rade? Neko se opet dobro poigrao sa Insigneom

Kada god omaleni Lorenzo Insigne sa svojim saigračima pjeva himnu Italije, ispred njega vidimo nekog dječaka koji je dobro, ali baš dobro napredan za svoje godine. Nekad zbog njega ne vidimo ni Insignea.

Ponavlja se iz utakmice u utakmicu da neko baš Insigneu dodijeli najvišeg dječaka s kojim izađe na teren, pa se ne može više ni reći da je slučajno. U čemu je štos, bog zna.

Očigledno se ni sjajni fudbaler Napolija, koji je visok samo 1.63 metra, ne buni previše zbog toga ali, koliko god prizor bio smiješan, pomalo je i neprijatan.

Inače, Lorenzo Insigne je u nedavnoj kolumni za "The Player's Tribune" dosta govorio o tome s kakvim se problemima susretao zbog toga što je nizak, te da je zbog tog kompleksa bio na korak od odustajanja od fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi